|
Останні обговорення
Відвідування
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
| Що залишається після кохання? |
| спогади |
|
59% |
[ 19 ] |
| діти |
|
6% |
[ 2 ] |
| біль |
|
12% |
[ 4 ] |
| різні кльові подаруночки |
|
12% |
[ 4 ] |
| друг |
|
6% |
[ 2 ] |
| ворог |
|
3% |
[ 1 ] |
|
| Всього голосів : 32 |
|
| Автор |
Повідомлення |
Mark Гуру форуму

З нами з: 27.03.07 Повідомлень: 504 Звідки: Бандерштат Групи:
|
Написане: п'ятниця лютого 15, 2008 18:39 Тема повідомлення: |
|
|
Хеппі гірл, ти закінчена оптимістка. дякувати нема за шо. це не про когось, просто як ти кажеш картинка кумедна.
а в мене просто карма така - св. Валентина сам.
переживу. |
|
| Догори |
|
 |
Divine Супер малюк

|
Написане: п'ятниця лютого 22, 2008 23:04 Тема повідомлення: |
|
|
найбільше від мого кохання залишилось спогадів, їх позбутись нереально, навіть якщо себе програмуєш на це. біль був і довго. перегоріло. різні кольорові подаруночки через місяць після розриву склала докупи в здоровенний пакет і спалила в урні, чорний такий димок був... друг????... навряд. завжди, це вже не просто друг. ворог - не сказала б. _________________ не будь переможений злом, але перемагай зло добром |
|
| Догори |
|
 |
Jey Адмін

|
Написане: середа лютого 27, 2008 14:27 Тема повідомлення: |
|
|
| Divine написав: | | був... друг????... навряд. завжди, це вже не просто друг. ворог - не сказала б. |
Страшнайа історія.....а как січяс - всьо пазаді. Аптімістічнєє нада бить, ілі ти сібьйа в чьомта вініш??? Нінада, голаву висако діржи і верь в сопствіниє сіли, всьо абразуіццо, найдьошь свайо счястьє абізатільна - павєрь стараму  _________________
Учитель учил учиться.....так учитесь!!! Jey. |
|
| Догори |
|
 |
Ha3ap Почесний користувач

Групи: немає
|
Написане: середа лютого 27, 2008 17:36 Тема повідомлення: |
|
|
..тема себе вичерпала..
здається, що після того, як зникає кохання, залишається не тільки щось одне зі списку, а все пачкою! І друг, і ворог в одному лиці... спогади - приємні й болючі... навіть прикольні подаруночки...  _________________
 |
|
| Догори |
|
 |
Mark Гуру форуму

З нами з: 27.03.07 Повідомлень: 504 Звідки: Бандерштат Групи:
|
Написане: четвер лютого 28, 2008 10:53 Тема повідомлення: |
|
|
в голосуванні бракувало пункту - секс. Звичайно в нас десь була подібна тема яка стосувалась саме сексу...але якто в будь-яку тему не запхати це слово...
Так от... бувають випадки що після кохання залишається секс.... просто час від часу. Шкода що ці випадки не так вже й часто) |
|
| Догори |
|
 |
Divine Супер малюк

|
Написане: середа березня 05, 2008 12:33 Тема повідомлення: |
|
|
| Ha3ap написав: | ..тема себе вичерпала..
здається, що після того, як зникає кохання, залишається не тільки щось одне зі списку, а все пачкою! І друг, і ворог в одному лиці... спогади - приємні й болючі... навіть прикольні подаруночки...  |
хороший пост.
я ні в чому себе не виню. все сталось на краще. і ніс тримаю морквинкою - просто більше не кохаю. вже давно. _________________ не будь переможений злом, але перемагай зло добром |
|
| Догори |
|
 |
cinedd Кавайний адміністратор

З нами з: 22.03.07 Повідомлень: 205 Звідки: із хатки №2 Групи: немає
|
Написане: середа березня 12, 2008 14:15 Тема повідомлення: |
|
|
.. то всьо муть.. З часом до всього звикаєш.. Я от наприклад на св. Валентина сидів вдома сам.. а моя дівчина гуляла з моїм другом.. бо мну тупо впадло було виходити з хати.. та й соплі мені ці вже набридли.. коли зникає кохання, або воно чи вона тебе кидають то залишається, чи приходить, здоровий цинізм, який як вірус потім вбиває кохання нових для тебе людей..
от так от  |
|
| Догори |
|
 |
|
|
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|